Veelgestelde vragen The Man With The Fish
Bestellen gaat veilig en snel via deze website en de betaling verloopt via iDeal.
Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen. Mocht er iets onduidelijk zijn of niet
kloppen, dan nemen wij contact met u op.
U betaalt simpel en veilig via iDeal. De betaling kan zo vooraf worden voldaan. Zodra je betaling
binnen is wordt je bestelling verwerkt.
Je kan bij je bestelling een afgeeftoestemming verlenen. We leveren het pakketje dan af bij je
buren. Ook is er bij het bestellen ruimte om een neerzet-instructie in te vullen.
De zalm wordt gekoeld verzonden in speciale koelschuimdozen. In die doos zit nog een
speciale icepack om de koeling te garanderen gedurende het transport. Zo komt de zalm in
topconditie bij u binnen.
U kunt de zalm gekoeld bewaren in gesloten verpakking tot de datum die achterop de
verpakking staat. Heeft u de verpakking opengemaakt? Dan binnen enkele dagen nuttigen.
Ja, dat kan. Wanneer u de zalm invriest is er nagenoeg geen smaakverlies. We raden aan om
de zalm niet langer dan drie maanden in te vriezen, uitgaande van een vriestemperatuur van
-18 graden.
Gerookte zalm is heerlijk op toast of om te bereiden in een pasta of salade. Ook kan zalm heel
goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld asperges.
Hé, dat is balen. Ondanks onze uiterste zorg en precisie kan het soms voorkomen dat er een
verdwaalde graat mee komt. We doen er alles aan om dat te voorkomen.
Wij werken uitsluitend met topkwaliteit en daarom hebben we gekozen voor Bakkafrost van de
Faeröer eilanden. Daar komt de allerbeste zalm vandaan.
Zalm is niet alleen rijk aan gezonde eiwitten, maar ook aan omega-3 vetzuren. Die zijn goed
voor de conditie van je hart en voor je hersenen. Ook is zalm rijk aan vitamine D, wat weer voor
sterke botten zorgt.
U hoeft de zalm alleen maar buiten de koelkast te houden, totdat het op kamertemperatuur is
gekomen. De zalm is al bereid en klaar om te eten. Tip: leg de zalm in de gesloten verpakking
een kwartiertje in lauw water. Zo krijgt u de ultieme smaakervaring.
Bij voorkeur de zalm half uur voor consumptie uit de koeling halen.
Hoe snij ik de zalm? U kunt naar eigen smaak de zalm snijden, u kunt het in schuine dunne
plakjes snijden, u kunt het het in verticale plakjes snijden of wat dikker plakken snijden is ook
geen probleem.
Waarom word de zalm niet gesneden geleverd? Dit omdat bij ongesneden er niets verloren gaat
kwa smaak en vetten.
Is koud gerookte zalm rauw? Nee koud gerookte zalm is niet rauw maar gegaard doormiddel
van zout en door het lange rookproces onder de 25 graden Celsius.
Dat is The Man With The Fish! Hij wordt ook wel Hendrik genoemd. Maar voor u houden we het
graag overzichtelijk. Deze man heeft altijd vis.